avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate lila688678

Activitate lila688678

Răspuns la discuția Bani falsi primiti de la banca
Multumesc pentru raspunsuri.Banca nu va recunoaste niciodata decat daca va fi dovedita .Au trecut 2 zile si politia mi-a dat aceleasi raspunsuri.Din cate stiu inregistrarile se pastreaza doar 30 de zile Daca ei nu le vizioneaza sa vada traseul banilor de la seif la mine , ca nu mi i-a dat din sertar de la birou,in cazul acesta eu nici macar nu voi putea face dovada ca am banii de la banca.Legea e lege dar respectarea ei lasa de dorit, mai ales dupa cum mi s-a vorbit ca si cum eu as fi singurul suspect si nu singurul pagubit.
Răspuns la discuția Bani falsi primiti de la banca
Am fost la banca,si ei nu recunosc ca ar putea gresi Mi-au spus ca se prea poate ca lucratoarea de la schimbul valutar sa fie ,, iute de mana,, Am fost din nou la politie si i-am rugat daca se pot verifica pe camerele de supraveghere momentele când am luat banii de la banca si când i-am dat la schimbul valutar...mi-au spus sa am rabdare ca o sa fie un proces cu audieri...pot solicita politiei sa vad si eu imaginile ? Sau trebuie sa am incredere in ei si pur si simpu sa astept?
Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota falsa A venit politia , constatare, proces-verbal, declaratie....au retinut bancnota. Mai exista sansa sa pot recupera banii?