Multumesc pentru raspunsuri.Banca nu va recunoaste niciodata decat daca va fi dovedita .Au trecut 2 zile si politia mi-a dat aceleasi raspunsuri.Din cate stiu inregistrarile se pastreaza doar 30 de zile Daca ei nu le vizioneaza sa vada traseul banilor de la seif la mine , ca nu mi i-a dat din sertar de la birou,in cazul acesta eu nici macar nu voi putea face dovada ca am banii de la banca.Legea e lege dar respectarea ei lasa de dorit, mai ales dupa cum mi s-a vorbit ca si cum eu as fi singurul suspect si nu singurul pagubit.
Am fost la banca,si ei nu recunosc ca ar putea gresi Mi-au spus ca se prea poate ca lucratoarea de la schimbul valutar sa fie ,, iute de mana,, Am fost din nou la politie si i-am rugat daca se pot verifica pe camerele de supraveghere momentele când am luat banii de la banca si când i-am dat la schimbul valutar...mi-au spus sa am rabdare ca o sa fie un proces cu audieri...pot solicita politiei sa vad si eu imaginile ? Sau trebuie sa am incredere in ei si pur si simpu sa astept?
Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota falsa A venit politia , constatare, proces-verbal, declaratie....au retinut bancnota. Mai exista sansa sa pot recupera banii?