avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate mitzza111

Activitate mitzza111

deci....in 2004 mi-a fost incredintata spre crestere fiica mea care avea atunci 3 ani....pina acum 3 luni (septembrie 2015) a locuit cu mine si mi-am indeplinit toate atributiile de mama....tatal fiicei mele in urma divortului a pastrat legatura cf programului de vizita pina in jurul virstei de 6 ani....dupa acea virsta acesta si-a refacut viata si a rarit treptat vizitele catre fiica mea....in maxim un an el nu a mai aparut sa-si ia fiica la domiciliul sau....evident ca suferinta fiicei mele a fost mare si de neinteles pentru virsta ei....lipsa lui din viata ei a durat pina acum un an si jumatate cind a incercat sa reia relatia cu ea....dat fiind faptul ca el nu a fost interesat de ea cu anii ,aceasta a considerat ca trebuie sa-l pedepseasca in ciuda sfaturilor mele de a nu face asta (avea 12 ani...incepea pubertatea)....relatia dintre ei este extrem de dificila,incarcata de reprosuri si certuri constante....in luna iunie a acestui an, pe un fond depresiv acutizat datorita relatiilor proaste cu tatal ei si a neimplicarii reale in viata ei, a avut o tentativa de suicid,care s-a soldat cu vizita la spital ,stat de vorba ore intregi cu psihiatrii....a urmat terapie pina la inceputul lui septembrie 2015 cind terapeutul a considerat ca e util sa petreaca mai mult timp cu tatal ei si sa se reechilibreze relatia lor....zis si facut...cu acordul meu si al terapeutului aceasta a plecat catre domiciliul lui ptr o perioada de timp.....dar plecata de-acasa fiica mea a ajuns in casa bunicilor paterni si nicidecum la domiciliul tatalui...a fost plasata acolo iar el si-a vazut de viata lui la domiciliul actualei concubine....am spus ca macar asa si tot il va intilni mai des pe tatal ei si poate ca macar asta sa ajute la recuperarea ei.....din sept pina acum in noiembrie am pastrat legatura cu fiica mea prin telefon....dar treptat cam de pe la mijlocul lui octombrie aceasta nu mi-a mai permis sa o caut,sau sa iau legatura cu ea in orice chip....telefoanele se trinteau pline de reprosuri din partea ei la adresa mea....nu intelegeam ce se petrece....m-am interesat la scoala de situatia ei scolara si-am vazut ca notele i-au scazut si are absente ....imediat terapeutul a hotarit ca trebuie sa revina urgent acasa ,ca acolo nu poate fi controlata si acest lucru ar putea-o face sa aiba un declin si mai mare la scoala....zis si facut...m-am infiinat la usa bunicilor sa-mi iau fiica acasa dar surpriza: aceasta nu mai vroia sa revoina acasa sub nici o forma afirmaind ca ea are alta viata,alta casa si e mai bine sa plec.nereusind sub nici o forma sa-i schimb parerea m-am simtit nevoita sa apelez la politie in prima faza....nici politia nu a reusit sa o ia si sa o aduca acasa....acum am depus plingere la directia ptr protectia copilului ,probabil ca va trebui sa apelez la instanta....iar persoane avizate din mediul juridic mi-au spus ac daca ea (minora) nu accepta sa revina acasa singura NIMENI SI NIMIC NU O POATE ADUCE INAPOI....ceea ce ptr mine a fost absolut ingrozitor...va rog sa-mi dati niste posibile solutii ca sa-mi pot readuce fiica acasa..