avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate takko

Activitate takko

Buna ziua, In data de 26.11.2015 am plecat in Germania cu formularul E112 pt a o insoti pe fetita mea de 1,4 ani in vederea unor operatii ce nu se pot efectua in Romania. Din cauza unor complicatii a trebuit sa ramanem acolo pana in data de 2 decembrie. La intoarcerea in tara am depus toate documentele aferente la Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti pentru a mi se da aviz pt concediu medical retroactiv din 1noiembrie pana pe 2 decembrie. Am obtinut avizul si am mers cu el la medicul de Familie, pediatru al copilului , care a refuzat sa imi dea concediu pe Motiv ca nu poate umbla in sistem. Cei de la Directia de Sanatate mi-au sugerat sa fac o reclamatie la Casa de sanatate. Va rog sa ma indrumati dvs cine ar trebui sa imi dea concediu retroactiv si in cazul in care pediatrul copilului trebuie sa imi dea si exista o modalitate pe care dansa refuza sa o foloseasca sau nu stie o foloseasca. Ideea e ca nimeni nu stie sa ma indrume, cei care mi-au dat avizul pt concediu retroactiv au spus sa ma descurc, ei si-au facut treabaa.

Multumesc