avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Activitate alexis951

Activitate alexis951

Discuție Card bancar
Buna ziua! Am incredintat cardul meu altcuiva, eu ne mai avand sursa de venit. Acel card este utilizat de persoana in speta pentru a primi bani pe el. Este ceva ilegal? Am motive de ingrijorare din punctul asta de vedere? Multumesc!
Buna seara! As vrea sa va adresez o intrebare in legatura cu indemnizatia de handicap pentru bolnavii de Scleroza multipla. Sunt diagnosticat din 2014 si am scor EDSS de 1,5. Sunt student dar imi este teama ca-mi voi pierde tratamentul, terminand facultatea nu as avea posibilitatea da a ma angaja si as ramane fara asigurare medicala. Pot face acea indemnizatie de 33 de lei pentru aceasta boala? Multumesc!
Buna seara! As vrea sa va adresez o intrebare in legatura cu indemnizatia de handicap pentru bolnavii de Scleroza multipla. Sunt diagnosticat din 2014 si am scor EDSS de 1,5. Sunt student dar imi este teama ca-mi voi pierde tratamentul, terminand facultatea nu as avea posibilitatea da a ma angaja si as ramane fara asigurare medicala. Pot face acea indemnizatie de 33 de lei pentru aceasta boala? Multumesc!
Buna seara! Daca sunt elev la un liceu seral am dreptul la asigurare medicala? Am 20 de ani.Dar la alocatie? Multumesc!