avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie handicap pentru Scleroza multipla
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie handicap pentru Scleroza multipla

Buna seara! As vrea sa va adresez o intrebare in legatura cu indemnizatia de handicap pentru bolnavii de Scleroza multipla. Sunt diagnosticat din 2014 si am scor EDSS de 1,5. Sunt student dar imi este teama ca-mi voi pierde tratamentul, terminand facultatea nu as avea posibilitatea da a ma angaja si as ramane fara asigurare medicala. Pot face acea indemnizatie de 33 de lei pentru aceasta boala? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap alexis951 alexis951 Buna seara! As vrea sa va adresez o intrebare in legatura cu indemnizatia de handicap pentru bolnavii de Scleroza multipla. Sunt diagnosticat din 2014 si am ... (vezi toată discuția)
Nu mia aprobat gradul de handicap Nicoleta890 Nicoleta890 Buna seara sufăr de scleroza multiplă de doi ani jum am depus dosarul pt încadrarea unui grad de handicap și mia dat decizia ca nu beneficiez de niciun ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gabitza_36 gabitza_36 buna,am 39 ani sunt bolnava de scleroza multipla am o pensie de handicap grad 2 accentuat,in prezent lucrez am o vechime de 17 ani dar aceasta boala fiind ... (vezi toată discuția)