avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile_Marius

Activitate Vasile_Marius

Va multumesc .
In luna August am deschis un SRL ( eu aveam 90% din firma si X 10%) Am inchiriat o casa si am inceput activitatea cu bani sub forma de imprumut , bani folositi pentru amenajarea locatiei si cumpararea aparaturii. In luna Octombrie am cedat 60% din firma , sotului persoanei care a imprumutat firma cu bani ,dar nu mai sunt bani de finantare deoarece firma nu produce mai nimic, merge foarte prost nu o sa mai avem bani nici pentru plata utilitatilor , asta inseamna ca o sa fim nevoiti sa inchidem firma. Ce se intampla cu toate bunurile cumparate si cu bani care au intrat in firma ? Din moment ce Y detine 60% din firma ,este actionar majoritar si a spus ca nu mai poate baga bani in ceva ce nu produce decat datorii si ar trebui sa mai funtionam cu ce avem maxim o luna dupa care inchidem firma. Eu sunt administratorul firmei , dar Y a spus ca asta este pierderea lui ( banii imprumutati firmei ) o suma destul de mare pe care eu unul nu as putea sa o restitui nici in 50 de ani.Daca declaram falimentul , ce se intampla ,banii raman asa in aer , pierderea lui si gata ? :(Va multumesc.