Iii voi spune eu zilele astea, ma interesa daca ni s-ar ma aproba creditul eu fiind rauplatnica. Dosarul va fi pe numele lui, eu cred ca voi fi codebitor.
Vrem sa ne luam prima casa. Sotul e cel care va depune dosarul, dar trebuie sa figurez si eu cu veniturile. Problema e urmatoarea: am o poprire pe cont din cauza neachitarii unor rate la un credit de nevoi personale. Sotul nu stie de aceasta poprire. Momentan sunt in concediu de crestere a copilului. Singura sursa de venit e indemizatia. Poprirea inca nu e pusa in aplicare deoarece indemnizatia nu poate fi poprita. Intrebarea mea e: putem sa depunem dosarul pt prima casa fara ca sotul meu sa afle de poprirea mea? Banuiesc ca figurez in baza de restantieri. E vreo sansa ca sotul sa afle de creditul meu neachitat?
Vrem sa ne luam o locuinta. Sotul e cel care va depune dosarul. Eu sunt in concediu crestere copip. Am o poprire de 18000 de lei pe cont. Sotul nu stie de creditul meu neachitat. Care sunt sansele pt prima casa ? Ppate sotul sa nu afle de creditulmeu? Adeverinta mea de venit pe cate luni ar trebui completate? Tinand cont ca sunt cu poprire, figurez in baza de restantieri? S ar putea depune dosarul pe numele sotului fara ca eu sa apar acolo?
Bunuri personale nu am. Dar daca demonstrez bancii la care am cardul ca banii din cont provin din alocatia copilului si indemnizatia de crestere? Am vreo sansa sa evit toata plimbarea?
Va multumesc pentru promptitudnea cu care ati raspuns mesajului meu!
Dar..trebuie sa fac o cerere adresata cuiva anume pentru a nu mi pe pune poprire sau banca va sti de la sine?
Buna ziua! Sunt o viitoare mamica si am o mare nelamurire.
in momentul de fata am o poprire pe 30% din salariu pentru neplata unei rate la banci. In luna martie 2016 urmeaza sa nasc. Se va pune poprire si pe indemnizatia de crestere a copilului?
Momentan poprirea nu e pe contul meu, e pe salariu, nu pe card.