avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate corina37mcm

Activitate corina37mcm

Bună ziua!În urma cu câțiva ani,am achiziționat o mașină Dacia 1300 de la o persoana fizica.Am inregistrat-o la ANAF pentru impozitare,însă la câteva zile de la cumpărare,proprietarul de drept a decedat si nu am mai reusit sa fac actele pe numele meu.Ghinionul face ca in alte cateva zile sa ma opreasca RAR-ul si sa imi ia certificatul de înmatriculare pentru ca nu îmi funcționau cum trebuie semnalizarile.Nu am reușit sa recuperez certificatul de înmatriculare pentru ca proprietarul de drept a decedat,masina am dat-o ca piese de schimb pentru ca nu puteam circula cu ea și de atunci plătesc impozit la ANAF degeaba.
Cum fac sa ma scad cu masina de la impozit?
Mulțumesc pentru răspuns!
Mulțumesc frumos pentru sfat.O zi frumoasă!
Bună ziua!Va rog sa îmi dați un sfat.
Mama mea este paralizata de 20 ani.Primeste pensia intr-un cont bancar unde avea împuternicire tatăl meu.In urma cu un an,tata a rătăcit cardul atasat la contul de pensie al mamei și l-a blocat prin apel telefonic.Mergand la banca sa solicite altul,s-a constatat ca ii expirase împuternicirea.Acum mama nu are acces la bani.Nu poate merge sa semneze la notar o alta împuternicire pentru ca starea ei de sănătate s-a mai degradat între timp.Are deficit de vorbire și nici nu poate scrie.Cum putem proceda sa refacem acea împuternicire.Multumesc pentru răspuns!
1.societatea agricola declarata inactiva de catre ANAF,ce obligatii are in legatura cu depunerea raportarilor contabile si declaratii fiscale?
2.cum se poate dizolva societatea infiintata prin hot.jud.cf.legii 1/1991?
multumesc pentru raspunsuri!
detin o suprafata de teren pe care vreau sa o vand cu 20.000 lei.mi se cere sa imi deschid un cont in banca pentru a primi suma asta.pot vinde cu plata chas in rate de 10.000lei/zi?