avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate rodicastan10

Activitate rodicastan10

Răspuns la discuția Rog ajutor - neplata de factura
Multumesc mult pentru ajutor!
Multumesc pentru raspuns! Inca ceva: un model pentru adresa de reconciliere imi poate trimite cineva? Ca sa sune cat mai oficial?! Aceasta adresa de reconciliere o trimit odata cu rezilierea contractului?
Va rog, am nevoie de un sfat! Am contract de prestari servicii cu o firma incepand cu 01.07.2007. Factura pe luna iulie mi-au platit-o partial pe data de 28.09.2007,dupa multe interventii, pe cea pe august si diferenta nici pana la aceasta data, desi in contract e trecut un termen de plata de 3 zile de la data intocmirii facturii ( ultima zi a lunii pentru care se presteaza serviciul). In data de 13.09.2007 i-am anuntat pe e-mail, deoarece au refuzat sa se intalneasca cu mine din diverse motive, ca renunt la colaborarea cu ei, deoarece nu platesc. Din data de 28.09.2007 nu au mai dat nici un semn de viata, desi lucrarile intocmite de mine pentru ei sunt inca la mine. I-am avertizat ca le vor primi in momentul in care imi primesc banii, deoarece am aflat de la angajatii firmei ca e o practica obisnuita sa nu plateasca, nici salariile nu au fost platite din luna mai 2007. Problema mea este ca in contract este stipulat ca denuntarea unilaterala a contractului intra in vigoare la 30 de zile dupa notificarea scrisa catre cealalta parte. Imi pot face probleme , in sensul ca nu le-am intocmit si lucrarile aferente lunii septembrie, desi ei nu si-au indeplinit obligatiile din contract? Si nici nu mi-au pus la dispozitie datele pentru luna septembrie?