Buna ziua,
Am avut un abonament Orange 10 ani de zile. Anul trecut in iunie cand aveam 1 an de abonament(abonamentul era facut pe 2 ani) am fost sunata de o operatoare Orange si imi explica sa imi ofere un alt tip de abonament mai mare cu minute nationale mai multe pentru o perioada de 1 an, eu am explica ca mai am 1 an, dar doamna imi spunea ca anul care il mai am o sa imi cresca abonamentul si se asta insemna prelungirea abonamentului respectiv.
Anul acesta cand m-am dus sa vad cat mai am din abonametul respectiv am aflat ca abonamentul s-a prelungit din anul acesta din iunie pentru inca 1 an .
Bineinteles ca m-am suparat am sunat la Bucuresti si am spus ca nu este normal, ei au zis ca au trimis acasa contractul pe care eu nu l-am primit, dupa care eu am spus ca o sa renunt de tot la servicile lor.
Din luna iulie m-am mutat la o alta telefonie mobila, iar de atunci tot primesc telefoane de la o firma recuperatoare care spun ca datorez firmei Orange suma de 380 Ron .
Eu nu am semnat nici un contract de prelungire, totul a fost telefonic.
As vrea sa stiu daca pot sa imi faca ceva pentru ca sunt ameninta tot timpul cu instanta.
Va multumesc.