Buna ziua,
Am avut un abonament Orange 10 ani de zile. Anul trecut in iunie cand aveam 1 an de abonament(abonamentul era facut pe 2 ani) am fost sunata de o operatoare Orange si imi explica sa imi ofere un alt tip de abonament mai mare cu minute nationale mai multe pentru o perioada de 1 an, eu am explica ca mai am 1 an, dar doamna imi spunea ca anul care il mai am o sa imi cresca abonamentul si se asta insemna prelungirea abonamentului respectiv.
Anul acesta cand m-am dus sa vad cat mai am din abonametul respectiv am aflat ca abonamentul s-a prelungit din anul acesta din iunie pentru inca 1 an .
Bineinteles ca m-am suparat am sunat la Bucuresti si am spus ca nu este normal, ei au zis ca au trimis acasa contractul pe care eu nu l-am primit, dupa care eu am spus ca o sa renunt de tot la servicile lor.
Din luna iulie m-am mutat la o alta telefonie mobila, iar de atunci tot primesc telefoane de la o firma recuperatoare care spun ca datorez firmei Orange suma de 380 Ron .
Eu nu am semnat nici un contract de prelungire, totul a fost telefonic.
As vrea sa stiu daca pot sa imi faca ceva pentru ca sunt ameninta tot timpul cu instanta.
Va multumesc.
Buna ziua.
Solicitati inregistrarea convorbirii telefonice in urma careia a fost prelungit abonamentul.
In cadrul unui contract incheiat la distanta, acordul trebuie sa fie clar si fara vicii de consimtamant!
Succes.