avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdanovici24

Activitate Bogdanovici24

Buna ziua.As avea nevoie de o lamurire.Am citit cum ca studentii isi vor putea deschide PFA "gratuit",adica scutiti de anumite taxe

Deocamdată, este vorba doar despre un proiect de lege aflat pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor.Propunerea de act normativ aflată pe lista de vot final a deputaţilor a fost adoptată de Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, acum mai bine de şapte ani, dar abia de curând a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor.Prin urmare, dacă deputaţii vor adopta documentul, pentru a se aplica, acesta va mai trebui doar să fie promulgat de preşedintele României şi publicat în Monitorul Oficial.
As dori sa stiu daca s-a adoptat acest document sau nu?In ce stadiu se afla?Multumesc:)
Deci sa inteleg ca nu pot presta astfel de servicii foto pe cont propriu ci doar daca sunt PFA??Adica nu vad rostul pentru a ma inregistra ca PFA atata timp cat nu doresc nici un fel de studio foto,ci doar sa prestez acest serviciu foto in sine.In cazul in care nu ma inregistrez ca PFA ce fel de probleme pot surveni,in legatura cu ce aspect?Multumesc frumos.
Buna seara.In primul rand as vrea sa mentionez ca sunt student si de curand m-am apucat de studiat elemente legate de editari foto si as dori sa incep o colaborare cu un fotograf insa nedumerirea mea este urmatoarea: pentru a presta servicii foto(in general sedinte foto cu copii la scoala si gradinite) trebuie sa imi infiintez o firma sau se poate si freelance(pe cont propriu)? Chiar nu stiu cum se procedeaza si care ar fi demersurile,va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns as fi recunoscator. Multumesc!