avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale PFA infiinta gratuit de catre studenti
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

PFA infiinta gratuit de catre studenti

Buna ziua.As avea nevoie de o lamurire.Am citit cum ca studentii isi vor putea deschide PFA "gratuit",adica scutiti de anumite taxe

Deocamdată, este vorba doar despre un proiect de lege aflat pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor.Propunerea de act normativ aflată pe lista de vot final a deputaţilor a fost adoptată de Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, acum mai bine de şapte ani, dar abia de curând a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor.Prin urmare, dacă deputaţii vor adopta documentul, pentru a se aplica, acesta va mai trebui doar să fie promulgat de preşedintele României şi publicat în Monitorul Oficial.
As dori sa stiu daca s-a adoptat acest document sau nu?In ce stadiu se afla?Multumesc:)

Alte discuții în legătură

Scutire taxe infiintare firma - student purcelo purcelo Buna ziua, Am citit pe site-ul ONRC ca studentii sunt scutiti de la plata unor taxe in eventualitatea in care isi deschid prima firma. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)
Firma studenti i.i. alex alexandru alex alexandru Sunt student anul 2 si cu taxele la zi.Ma intereseaza daca pot sa-mi deschid o firma i.i. sau pfa si daca sunt scutit de anumite taxe, pe ce perioada.Am ... (vezi toată discuția)
Pfa si studentii ContSters312601 ContSters312601 Buna ziua ! Sunt la masterat primul an, la licenta am terminat sectia contabilitate si acum vreau sa imi infiintez un PFA apoi sa pot merge pe contracte de ... (vezi toată discuția)