avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si studentii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si studentii

Buna ziua !
Sunt la masterat primul an, la licenta am terminat sectia contabilitate si acum vreau sa imi infiintez un PFA apoi sa pot merge pe contracte de colaborare cu firme pentru a le tine evidenta contabila.
in HG 166/2003 am citit taxele de care sunt scutiti studentii la infiintarea unei societati
intrebarea mea este : PFA intra in categoria de societati infiintate de studenti?
la un moment dat pe un forum citisem faptul ca doar studentii la nivel licenta sunt scutiti de respectivele taxe. Nivelul masterat nu intra in aceasta categorie?
In HG 166/2003 era vorba de persoane pana in 30 ani ....

Alte discuții în legătură

Reduceri pentru studenti, la infiintare firma paptamas paptamas Buna ziua. Stiu ca studentii beneficiaza de anumite reduceri, la deschiderea firmei. Aceste avantaje, sau scutiri de taxe sunt acelasi pentru SRL, PFA, sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sunt student cataworship cataworship Sal vreau sa stiu si eu de ce sunt scutit pentru a infiinta o firma S.R.L , daca sunt student . Cat m-ar costa ? (vezi toată discuția)
Reduceri la infiintarea unui srl de catre un student florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, sunt studenta in anul I la master si as dori sa infiintez un SRL. Am vazut pe ONRC ca se ofera reduceri, dar nu si care este valoarea reducerii. ... (vezi toată discuția)