Sincer, ma asteptam sa gasesc informatii la primarie, dar acea doamna nu a binevoit sa mi le dea, din contra comportamentul dansei a lasat de dorit. Probabil nu stia ce sa imi spuna, iar plangere nu am dorit sa-i fac. Eu am dus-o la Remat imediat dupa ce am aflat cat costa taxa de mediu. Dupa ce am cumparat-o si am dorit sa o inmatriculez mi-am dat seama ca taxa era mult prea mare pentru valoarea masinii. Asta deoarece nu m-am interesat si nu am cerut fiscalul inainte de a o cumpara. Greseala mea! Proprietarul masinii ar fi cam greu sa-l gasesc!Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua
Ma confrunt cu o problema de cateva luni. Am achizitionat o masina pe care am inscris-o la impozit pe numele meu insa nu am mai inmatriculat-o deoarece taxa era imensa. Aceasta masina am dat-o la remat si am adeverinta in acest sens. Cei din comuna in care locuiesc nu vor sa mi-o scoata de la impozit deoarece spun ca trebuie sa o radiez de la politie. Acest lucru nu este posibil deoarece eu nu sunt proprietarul masinii. Cum procedez in acest caz? Multumesc pentru raspuns!