avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate maximilian1900

Activitate maximilian1900

Răspuns la discuția Desfacerea contractului de munca
Mentionez ca am dat o declaratie in care am recunoscut ca am baut, Aceasta poate constitui cercetarea disciplinara?

Am fost anuntat sa merg sa iau la cunostinta decizia (neoficial am vazut-o inainte de a fi semnata de director, apoi a semnat-o) dar eu inca nu am semnat de primire a unui exemplar.In decizie scria si despre faptul ca mi-am recunoscut fapta, proces verbal de constatare eveniiment precum si nota mea explicativa in care recunosc cele petrecute.

in concluzie eu inca nu am nici o hartie. Scrie ca documentatia deciziei se afla la resurse umane

Exista un anumit interval pentru cercetarea disciplinara sau se poate face in doua zile?intr-o zi alcooltestul si ma trimite acasa si a doua zi merg la serviciu si dau nota explicativa iar la scurt timp decizia de desfacere ? Merita sa incerc in instanta sau nu?va rog sa-mi da-ti un sfat.

Am mers astazi la serviciu si mi s-a pus alcooltestul unde mi-a iesit 0.14 alcool in aerul respirat, Directorul a dispus incetarea contractului de munca. Am fost anuntat sa merg sa semnez de luare la cunostiinta. Nu m-am dus inca, am incercat sa stau de vorba cu el dar nu m-a ascultat. Poate sa imi desfaca contractul de munca fara o cercetare disciplinara in prealabil? As putea sa cer ajutor in Instanta? Ar avea vreun rost sau vreo sansa de castig? Astept un raspuns, va rog.Sunt la prima abatere.
Multumesc