avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate carmen-cleopatra

Activitate carmen-cleopatra

Buna ziua.Tatal meu doreste sa faca cadastrul si intabularea pe casa si terenul mostenite de la bunici.Este un sat de pe langa Campina, judo tulburare Prahova. Am depus actele, au facut masuratorile iar apoi cadastrista mi-a zis ca a iesit un spatiu virtual intre granitele, ca parcelele nu se alipesc perfect (virtual) cu vecinii si ca trebuie sa masoare inca 4 parcelele la vecini si cine plateste asta?Un vecin este un chiusura meu cu parkinson (nu te intelegi cu el )care a dat o parte din terenul lui fiului lui, varul meu.Varul meu si-a facut cadastrul cu GPS si i-a zis cadastriste i ca o pune in legatura cu cadastristul autorizat care i-a facut cadastrul si intabularea lui si ii aratam ce acte are nevoie ca sa faca odata cadastrul tatalui.Ea a zis ca varul meu trebuie sa isi refaca cadastrul X-(Nu intelege ce e asta, hotie,:O???Varul meu a facut cadastrul cu GPS si cadastrist autorizat cum trebuie sa procedam, cum trebuie sa procedere cadastrista?Ceea ce zice e aberant, tata nu se pune sa masoare la tot satul acum, pe el il intereseaza parcela lui, iar varul meu a lucrat cu GPS si cadastrist autorizat!!!Tata doreste sa-si faca cadastrul si intabularea mai Ales ca e batran si are 3 fii. Va rog frumos, ajutatine#-o.Multumim.