avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Probleme cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Probleme cadastru

Buna ziua.Tatal meu doreste sa faca cadastrul si intabularea pe casa si terenul mostenite de la bunici.Este un sat de pe langa Campina, judo tulburare Prahova. Am depus actele, au facut masuratorile iar apoi cadastrista mi-a zis ca a iesit un spatiu virtual intre granitele, ca parcelele nu se alipesc perfect (virtual) cu vecinii si ca trebuie sa masoare inca 4 parcelele la vecini si cine plateste asta?Un vecin este un chiusura meu cu parkinson (nu te intelegi cu el )care a dat o parte din terenul lui fiului lui, varul meu.Varul meu si-a facut cadastrul cu GPS si i-a zis cadastriste i ca o pune in legatura cu cadastristul autorizat care i-a facut cadastrul si intabularea lui si ii aratam ce acte are nevoie ca sa faca odata cadastrul tatalui.Ea a zis ca varul meu trebuie sa isi refaca cadastrul X-(Nu intelege ce e asta, hotie,:O???Varul meu a facut cadastrul cu GPS si cadastrist autorizat cum trebuie sa procedam, cum trebuie sa procedere cadastrista?Ceea ce zice e aberant, tata nu se pune sa masoare la tot satul acum, pe el il intereseaza parcela lui, iar varul meu a lucrat cu GPS si cadastrist autorizat!!!Tata doreste sa-si faca cadastrul si intabularea mai Ales ca e batran si are 3 fii. Va rog frumos, ajutatine#-o.Multumim.

Alte discuții în legătură

Suprapunere teren looly looly Buna ziua. Anul trecut in decembrie am cumparat un teren.Am primit cadastru ,intabulare. De curand am fost sa fac trasarea terenului,conform cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cadastru LISONELTA300 LISONELTA300 EU AM UN TEREN DE 50 DE HA CARE ESTE IMPARTIT IN 17 PARCELE SI O PADURE DE 100 DE HA CARE ESTE IMPARTITA IN 17 PARCELE, AM VORBIT CU O DOAMNA CARE SE OCUPA CU ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva inspectorului ocpi si a topografului autorizat (pfa) Quadruped Quadruped Buna seara, Acum 1 an am intabulat terenul pe care il detin (carte funciara etc). Acum aprox 2 saptamani m-am trezit cu inspectorul de la OCPI si persoana ... (vezi toată discuția)