azi a avut loc procesul, respectiuvul s-a prezentat cu avocat si doi martori, care au si jurat cred ca sunt martori mincinosi. e posibil sa plateasca sotia despagubiri pentru avarile masinei celui care e ciatat ca petent?
buna ziua! pe data de 15 iulie sotia mea a fost implicata intr-un accident rutier, nefiind vinovata, avand si procesul verbal semnat de politie. respectiva persoana care a accidentat masina noastra a fost amendata si i s-a luat permisul pe 60 de zile. masin am refacuto pe asigurarea respectivului. in noiembrie am primit o citatie pe numele sotiei ca intervenient, nu s-a putut prezenta din motivul ca e plecata din tara, am fost prezent eu, insa fara procura nu am avut dreptul sa vorbesc.pronuntarea va fi pe 25 ianuarir 2015.Acum asi dori sa aflu daca e posibil ca cel care a fost vinovat in accident si care a deschis acest proces ca petent poate castiga, repet, sotia nefiind vinovata in acel accident. singura dovada pe care o are este procesul verbal de la locul accidentului. astept un raspuns. va multumesc anticipat.