buna ziua! pe data de 15 iulie sotia mea a fost implicata intr-un accident rutier, nefiind vinovata, avand si procesul verbal semnat de politie. respectiva persoana care a accidentat masina noastra a fost amendata si i s-a luat permisul pe 60 de zile. masin am refacuto pe asigurarea respectivului. in noiembrie am primit o citatie pe numele sotiei ca intervenient, nu s-a putut prezenta din motivul ca e plecata din tara, am fost prezent eu, insa fara procura nu am avut dreptul sa vorbesc.pronuntarea va fi pe 25 ianuarir 2015.Acum asi dori sa aflu daca e posibil ca cel care a fost vinovat in accident si care a deschis acest proces ca petent poate castiga, repet, sotia nefiind vinovata in acel accident. singura dovada pe care o are este procesul verbal de la locul accidentului. astept un raspuns. va multumesc anticipat.
azi a avut loc procesul, respectiuvul s-a prezentat cu avocat si doi martori, care au si jurat cred ca sunt martori mincinosi. e posibil sa plateasca sotia despagubiri pentru avarile masinei celui care e ciatat ca petent?
Proces
iuly30
daca nu ma prezint la procesul in care am fost citat ca intervenient fortat care sunt consecintele este obligatoriu sa depun intampinare?
la data de 03082010 ... (vezi toată discuția)