avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate Andrwea

Activitate Andrwea

Răspuns la discuția Amenintari de la o ''banca''
Buna seara,

Ma ameninta ca o sa trimita o echipa la domiciliu sa-mi informeze rudele despre situatie si ca la nu stiu ce birou s-a gasit adresa mea si chiar au gasit-o , i am specificat faptul ca eu nu mai locuiesc acolo si practic eu nu am facut nici un imprumut bancar la ei . Ma suna in continuu si mi se adreseaza ca ma fileaza si stie ca inca mai cooperez cu persoana care este datoare fata de ei . Plus de asta primesc mesaje de proprire a salariului , si alte lucruri in concluzie eu nu girez prin contract nimic . In fiecare zi ma contacteaza si tipa , nu ma lasa sa-mi expun punctul de vedere , ma ameninta ca o echipa vor merge la adresa din buletin in continuu in contitiile in care eu nu am lasat nici macar o copie de pe buletin acolo in punctul de lucru. Adresandu-se '' informatii-va persoanele care mai sunt in locatia din buletin ca va iesii circ mare ''
Răspuns la discuția Amenintari de la o ''banca''
In principiu agentul din punctul de lucru , practic a pus presiunea asupra mea . Mi a spus doar ca si persoana de contact trebuie sa semnez actul respectiv si atat . Am incercat sa aflu mai multe informatii dar domnisoara era foarte grabita sa iasa in pauza de masa si ne-a intins foarte multe hartii sa le semnam
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce drepturi am in situatia in care o cunostinta a imprumutat bani de la ''banca'' si am fost oarecum nevoita sa semnez un act in care m-am angajat ca si persoana de contact nimic mai mult , ulterior persoana respectiva nu si-a achitat datoriile fata de ''banca'' asadar ''BANCA'' MA ameninta si imi adreseaza cuvinte urate in fiecare zi . Ce drepturi de aparare am si cum pot rezolva aceasta situatie , intrucat practic la momentul semnarii contractului respectiv agentul din punctul de lucru mi-a comunicat faptul ca sunt doar persoana de contact si sa semnez repede ca urmeaza sa iasa in pauza.