avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenintari de la o ''banca''
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenintari de la o ''banca''

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce drepturi am in situatia in care o cunostinta a imprumutat bani de la ''banca'' si am fost oarecum nevoita sa semnez un act in care m-am angajat ca si persoana de contact nimic mai mult , ulterior persoana respectiva nu si-a achitat datoriile fata de ''banca'' asadar ''BANCA'' MA ameninta si imi adreseaza cuvinte urate in fiecare zi . Ce drepturi de aparare am si cum pot rezolva aceasta situatie , intrucat practic la momentul semnarii contractului respectiv agentul din punctul de lucru mi-a comunicat faptul ca sunt doar persoana de contact si sa semnez repede ca urmeaza sa iasa in pauza.

Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2015
Andrwea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:50, 8 Decembrie 2015
Andrwea a scris:

''BANCA'' MA ameninta si imi adreseaza cuvinte urate in fiecare zi .

Cum va ameninta? Amenintarea este infractiune.
Andrwea a scris:


am fost oarecum nevoita sa semnez un act




Cum anume ati fost oarecum nevoita sa semnati actul,cine a exercitat presiuni asupra dv sa semnati actul ?

In principiu agentul din punctul de lucru , practic a pus presiunea asupra mea . Mi a spus doar ca si persoana de contact trebuie sa semnez actul respectiv si atat . Am incercat sa aflu mai multe informatii dar domnisoara era foarte grabita sa iasa in pauza de masa si ne-a intins foarte multe hartii sa le semnam
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2015
Andrwea, utilizator
Buna seara,

Ma ameninta ca o sa trimita o echipa la domiciliu sa-mi informeze rudele despre situatie si ca la nu stiu ce birou s-a gasit adresa mea si chiar au gasit-o , i am specificat faptul ca eu nu mai locuiesc acolo si practic eu nu am facut nici un imprumut bancar la ei . Ma suna in continuu si mi se adreseaza ca ma fileaza si stie ca inca mai cooperez cu persoana care este datoare fata de ei . Plus de asta primesc mesaje de proprire a salariului , si alte lucruri in concluzie eu nu girez prin contract nimic . In fiecare zi ma contacteaza si tipa , nu ma lasa sa-mi expun punctul de vedere , ma ameninta ca o echipa vor merge la adresa din buletin in continuu in contitiile in care eu nu am lasat nici macar o copie de pe buletin acolo in punctul de lucru. Adresandu-se '' informatii-va persoanele care mai sunt in locatia din buletin ca va iesii circ mare ''
Intrebati la telefon cu cine vorbiti si faceti plangere la politie pt hartuire.
sigur sunteti doar persoana de contact si nu girant sau coplatitor ? De unde stiti ce hartii ati semnat daca nu le-ati citit ?

Alte discuții în legătură

La nivelul unui retailer mare, un manager ... annahm11 annahm11 Dreptul muncii Speta: La nivelul unui retailer mare, un manager de departament dintr-unul din punctele de lucru observa o frauda importanta la casa intre un ... (vezi toată discuția)
Scrisoare (testament) post-deces Madriannn Madriannn Buna Ziua Comunitate, In urma unui divort si a consecintelor acestuia, s-au intrerupt orice forme de comunicare cu fosta sotie si cu fiica mea, acum in varsta ... (vezi toată discuția)
Comision agenție obținut prin omitere intenționată? VeroToma VeroToma Comision agenție Bună ziua ,va rog sa ma ajutați cu o varianta de contestare a actului de vizionare. Am cautat niște case și am dat peste un agent care ... (vezi toată discuția)