avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenintari de la o ''banca''
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenintari de la o ''banca''

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce drepturi am in situatia in care o cunostinta a imprumutat bani de la ''banca'' si am fost oarecum nevoita sa semnez un act in care m-am angajat ca si persoana de contact nimic mai mult , ulterior persoana respectiva nu si-a achitat datoriile fata de ''banca'' asadar ''BANCA'' MA ameninta si imi adreseaza cuvinte urate in fiecare zi . Ce drepturi de aparare am si cum pot rezolva aceasta situatie , intrucat practic la momentul semnarii contractului respectiv agentul din punctul de lucru mi-a comunicat faptul ca sunt doar persoana de contact si sa semnez repede ca urmeaza sa iasa in pauza.

Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2015
Andrwea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:50, 8 Decembrie 2015
Nu vă amintiți în ce locație ați semnat acel act? Era într-adevăr o bancă? Actele pe care le-ați semnat nu se află la cunoștința dvs?
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2015
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare (testament) post-deces Madriannn Madriannn Buna Ziua Comunitate, In urma unui divort si a consecintelor acestuia, s-au intrerupt orice forme de comunicare cu fosta sotie si cu fiica mea, acum in varsta ... (vezi toată discuția)
Comision agenție obținut prin omitere intenționată? VeroToma VeroToma Comision agenție Bună ziua ,va rog sa ma ajutați cu o varianta de contestare a actului de vizionare. Am cautat niște case și am dat peste un agent care ... (vezi toată discuția)
Schimbare locatie serviciu sarcina ioanavsp ioanavsp Buna seara, Va rog, in masura in care aveti posibilitatea, sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: Activez intr-o companie multinationala ... (vezi toată discuția)