avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate irisred

Activitate irisred

Multumesc asa o sa fac!
Multumesc pentru raspuns,auzisem de aceasta ordonanta,pot introduce aceasta cerere si dupa ce am introdus cererea de divort?Se judeca separat,in cat timp se da sentinta si trebuiesc martori,sau cum se procedeaza?
Cum pot obtine custodia mai repede de pronuntarea divortului de un tata violent fizic si verbal,care creaza o stare de tensiune si certuri violente netinand cont de prezenta copilului minor?Am introdus actiunea de divort,din nou,vreau sa ma mut cu copilul departe de aceasta atmosfera si vreau sa il tin departe atat cat e posibil,de ex. sa nu il ia de la gradi,sa se linisteasca putin copilul,pentru ca nu mai doarme bine,la gradinita nu mai este atent in clasa,nu vrea sa participe la activitati...Ma puteti ajuta?
:((
Răspuns la discuția As vrea o lamurire
Ma pot prezenta la convocare cu demisia scrisa,chiar daca au trecut atatea zile si sa precizez in demisie ca mi s-a incalcat dreptul la repaus si orele suplimentare nu sant platite?
Va multumesc ptr. raspunsuri chiar imi sant de mare folos,nu am fost pusa in asa situatie si sper ca nu se va mai repeta,desi mi s-a explicat ca daca vreau sa-mi pastrez slujba trebuie sa muncesc mai mult ptr. aceiasi bani.
Mi se pare strigator la cer ca patronii profita de asa zisa "criza"sa incalce drepturile elementare de odihna si recuperare a angajatilor i nu numai...
Multumesc!Avand in vedere ca nu mai doresc sa lucrez acolo,ma prezint la convocare si imi voi asuma raspunderea ptr. cele intamplate.
Va multumesc ptr. raspunsurile promte date.
De acord nu am procedat corect,dar situatia este urmatoarea:am intentionat sa-mi dau demisia,m-am razgandit dar s-au intamplat urmatoarele lucruri:programul de lucru mi s-a schimbat fara ca eu sa fiu intrebata si sa accept.Adica avand dreptul la 2 zile pe sapt. liber,mi s-a luat acest drept,lucrand in program de schimb doi timp de 12 zile fara liber,nu am fost de acord,fiind foarte obositor si sanatatea mea fiind afectata de tensiunile si ritmul de lucru.Aceste ore lucrate in plus nu sant platite,ni s-a justificat ca trebuie sa suplinim plecarea a doi colegi in concediu de odihna si a unei colege in deplasare.Nu sant o persoana care fuge de raspundere si nici de munca,cum poate a parut in ce am scris in prima postare,pur si simplu nu am stiut cum sa mai procedez,eram si foarte bonlava,nu am putut sa merg la sv. in acea stare,nu a fost corect dar... asa s-a intamplat si trebuie sa ies din aceasta situatie,iar de prezentat ,sigur ma voi prezenta la convocare,este pe data de 1 aprilie,iar eu nu am mai fost de pe 17 la sv.,ce pot face in acest timp?
Daca din motive de sanatate ,diverse tensiuni si altele...nu am mai mers la serviciu,nu am ajuns sa-mi iau concediu medical si nici nu am anuntat,am primit o convocare ptr. cercetare disciplinara,ptr. absente nemotivate si neanuntate si intarziere,ce se poate intampla,adica la ce sa ma astept.Precizez ca nu ma intereseaza sa ma intorc la acel loc de munca,doar cum pot iesi din aceasta situatie.
Multumesc anticipat ptr. raspuns.