Domnul mi a aratat o curte de aprox 370, si ceva de mp , dar mi a vandut 365 . Diferenta se regaseste in drumul de serv. De care el nu mi a spus nimic decat dupa ce am achizitionat . Practic daca imi spunea negocierile decurgeau in alt mod . Multumesc pentru timpul acordat
.. mai pe scurt proprietarul mi a ascuns faptul ca pe acel teren trece acel drum , dar a fost destul de ((istet)) sa nu mi l vanda . Dar ca sa mi ia ochii cu acea curte mi a ascuns acest fapt. Cadastrul incepe de la marginea dinspre mie a drumului de serv. Legal..sunt convins ca ar durea cel putin 2-3- ani sa ma judec si sa obtin ce..nimic . El stie ca nu a fost corect cu mine ascunzandu mi asta ..pe romaneste ..mi am luat tzeapa de la groparul satului , pt ca asta este meseria lui. Ceea ce nu iti cade bine deloc , dar am sa incerc sa trec peste acest incident si sa ma abtin sa nu i fac rost de un concediu medical prelungit . :-)
Buna ziua.Iata in 2 pasi ce s a intamplat : Am vazut o casa batraneasca intr o curte mi a placut , am contactat proprietarul care mi a confirmat ca este de vanzare locatia respectiva . Eu atunci am vazut curtea ( un dreptunghi ) iar proprietarul mi a ascuns ca acea curte defapt ar avea aprox 400 mp El mi a spus doar de 365 mp Ascunzandu-mi faptul ca pe acolo trece un drum de servitute . Mi a confirmat abia dupa ce am achizitionat . Mentionez faptul ca eu nu am avut (( o ruleta )) :-) la mine sa masor curtea . Am fost pus in fata faptului implinit abia dupa plata ultimei transe de bani . Este ok ?! Si a 2 intrebare ar fi daca pe mine ma obliga legea sa delimitez casa pe care o voi construi printr un gard de drumul de servitute . Va Multumesc
1. Intr e mine si vecinul meu exista un drum de servitute . Vecinul are gard , iar eu nu vreau sa pun gard intr e casa mea si drumul de servitute . Este legal ? Ma poate legea obliga sa ingradesc acel drum de servitute ? 2. Si , cine se mai poate folosi de acel drum inafara de proprietarii care au loturi de pamant in spatele casei mele ? Multumesc
Buna ziua
am achizitionat de curand (5) zile un teren , in vederea construirii uni case . dar am aflat ca intr e mine si vecinii spate - fata exista un drum de servitute de 4m latime , pe toata latura scurta a proprietatii , pe care ex proprietar nu mi a spus nimic . practic nu imi ia din cei 365 mp. dar (( ma arunca )) cu viitoarea constructie inspre unul din vecini. mentionez ca in momentul achizitionarii l am intrebat pe proprietar daca imi ascunde ceva iar acesta a negat. care ar fi calea legala a rezolvarii acestei probleme . Multumesc