buna seara, avem osituatie mai speciala in comitetul executiv prin faptul ca avem un membru care ne considera sclavii lui fiind nevoiti sa aprobam tot ce vrea.. de exemplu va atasez o prevedere si anume - comitetul își asumă și semnează contractele cu furnizorii de utilități publice (apa rece, apa caldă menajeră, gaze, energie termică pentru încălzire, energie electrică, gunoi, etc.) și contractele privind serviciile de reparații, modernizare, modificare și de mentenanță/abonament întreținere instalații, pentru și în numele Asociației de Propietari cu Decizie a Comitetului Executiv prin Președintele asociației;- in conditiile in care presedintele este mandatat de asociatie ptr relatia cu tertii;
2)membri comitetului executiv care la adoptarea unei decizii cu majoritate de voturi nu agrează decizia adoptată, vor semna decizia cu notă scrisă de opinie separată semnată de toți membri Comitetului Executiv de luare la cunostință fiind anexă la decizia adoptată;;
va rog o parere la situatia mentionata.
Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situație:
unul din membrii comitetului executiv a elaborat o decizie de 15 pagini in care se regasesc in mare parte (90%) atributii ale comitetului, presedintelui , cenzorului. mai contine si prevederi care se refera la eventuale sanctionari ale propietarilor. Majoritate membrilor in nr 3 nu sunt de acord sa semneze aceasta decizie si in consecinta nu au semnat. ACESTA ne solicita celor care nu am semnat un raspuns inscris referitor la refuzul semnarii. Ne obliga legea 196/2018 la semnarea sau motivarea scrisa referitoare la refuzul semnarii? multumesc anticipat.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
In prezent sunt sef birou intr-o institutie publica cu o vechime pe studii superioare de 3 ani. As dori sa stiu daca ma pot transfera pe o functie inferioara de executie de consilier superior.
Multumesc frumos.
Buna seara.
Pana in acest moment am 16 ani de munca.14 si 3 luni in sistem militar si restul normal.In prezent sunt functionar public debutant si nu primesc sporul de vechime. Intrebarea este daca aceasta situatie este normala ? De cand se primeste acest spor?