avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare

Buna seara.
Pana in acest moment am 16 ani de munca.14 si 3 luni in sistem militar si restul normal.In prezent sunt functionar public debutant si nu primesc sporul de vechime. Intrebarea este daca aceasta situatie este normala ? De cand se primeste acest spor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 8 Decembrie 2015
Legea nr.284/2010
art.11
...
(5)Pentru acordarea gradatiei corespunzatoare transei de vechime in munca, angajatorul va lua in considerare integral si perioadele lucrate anterior in alte domenii de activitate decat cele bugetare.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 284/2010 marinalexandra marinalexandra Buna seara! Lucrez in cadrul Ministerului Apararii Nationale si am o problema legata de acordarea gradatiilor cu privire la vechimea in munca. In art.11 (5) ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea in munca ? cricardo cricardo buna seara ! daca am fost incadrat cu carte de munca in sistemul bugetar din 1997 pana in 2003, iar din 2004 pana in 2016 in sistem privat, la incadrarea in ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu MIctheo MIctheo 1.La stabilirea salariului brut pentru un functionar public de executie se ia in calcul salariu de baza si vechimea. La calculul vechimii in munca conform ... (vezi toată discuția)