avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate silviu3006

Activitate silviu3006

de ce ziceti asta? injuriile si ofensele nu au rost in instanta? statul nu are legi pentru cei care is ,,maltratati,, in anumite situatii? cuvantul nu poate fi tras la raspundere in fata instantei? adica eu pot injura si aduce ofense, amenintari si acuze oricarui om ca nimeni nu imi face nimic?si daca am am provocato ce? trebuie sa vorbeasca orice?pana cand unele persoane trebuie sa suporte orice de la altele asa aiurea? am toata discutia pot sa o public..
buna ziua...vreau sa incep prin a expune o situatie...am cunoscut si eu pe internet(fara a ma intalni) o persoana mai mare ca mine...eu sunt roman ea maghiara...toate bune si frumoase in prima faza, am vorbit si la telefon, si tipa ba vroia sa ne vedem ba nu vroia, apoi in ultima seara cand am vorbit pe facebock am ajuns sa vorbim pana la situatii de etnie si nationalitate, eu personal nu mi-am expus puncte de vedere despre ea personal...ea a incheiat discutia prin citez: [editat] cretin, sovin, nu mai vreau sā aid de tine!...doresc sa stiu daca o pot da in judecata pentru comportament neadecvat si injuriii la adresa mea, deoarece m-am simtit hartuit in conversatie...pot pune la dispozitie toate conversatiiile de 3 -4 zile de cand vorbesc...ce despagubiri pot cere si ce pot face in situatia de fata? deoarece nu mi se pare normal intr-o tara civilizata sa fiu agresat de o educatoare din salaj de peste 50 de ani:(
adica aceasta amenda mai poate veni pe numele meu? pentru luna mai 2015?
mie acuma mai poate sa vina pv, adica amenda pentru luna mai 2015?
si doresc sa va mai intreb ceva...am un prieten care lucreaza la politie si imi zicea ca amenzile de circulatie se pot contesta si le respinge judecatorul pe diferite motive de ortografie sau orice altceva...daca pe acest proces verbal lipit pe usa fie si copie acolo unde scrie ,,Stabilesc drept sanctiune avertisment sau amenda, e subliniat cuvantul avertisment, nici macar o litera din cuvantul avertisment nu e taiat se poate contesta in instanta?
eu as dori sa fac cumva sa nu o achit sa scap de amenda...am deschis pozitie pe numele meu pentru terenul respectiv la primarie inca din 2014 de cand am cumparat terenu...deci eu platesc impozitul pentru terenul respectiv
nu prea pricep ce inseamna schimbarea de rol fiscal, nu is in tema cu termenii...inca de anu trecut mi-am deschis pozitie pe numele meu la primarie ca oricum nu aveam nimic in proprietate la taxe si impozite si am trecut pe mine.plangerea asta contraventionala unde se inregistreaza si vreau sa stiu daca trebuie sa achite amenda mama si apoi sa faca plangerea
Buna ziua...Am o problema si nu stiu cum sa ies din aceasta. Mai pe scurt, mama mea impreuna cu sora ei a mostenit dupa moartea bunicilor mei, resprectiv parintilor dansei mai multe terenuri printre care si un teren cu iesire la drum in apropierea unui municipiu/resedinta de judet. Situatia sta in felul urmator: in urma cu 3-4 ani am primit un anume avertisment apoi o amenda de 300 sau 150 lei in 48 de ore. Am fost la primarie imediat dupa ce am primit primul avertisment si apoi am mers la terenul respectiv impreuna cu un prieten sa curat cum am putut iarba si buruienile care au crescut. Am primit amenda dupa 1-2 saptamani de 150lei in 48 de ore sau 300. Am explicat sefului de la primarie situatia, i-a chemat pe inspectori si mi-a promis ca nu o sa mai dea amenda, explicandu-i ca mama mea care e trecuta la primarie cu impozitu era intr-o situatie de sanatate deosebita si nu putea sa aiba grija de teren. Oricum eu si mama ne-am inteles verbal cu o ruda sa coseasca terenul, doar ca acea ruda nu s-a ingrijit si partea de langa drum sa mentina tot timpul taiate buruienile si iarba la timp. Actualmente in data de 9 decembrie, mama mea s-a interesat daca mai avem de platit ceva la primarie pentru ca avea drum pe acolo si surpriza...inca o amenda de 300 lei care e din mai 2015. partea nasoala e ca a primit mama mea pe numele ei amenda, desi eu din 2014 detin acel teren prin contract de vanzare-cumparare intre mine pe de o parte si mama si sora ei pe de alta parte...deci eu is titular nu mama pe acel teren...ce pot sa fac?:O