avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate da in judecata? ce daune pot cere?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate da in judecata? ce daune pot cere?

buna ziua...vreau sa incep prin a expune o situatie...am cunoscut si eu pe internet(fara a ma intalni) o persoana mai mare ca mine...eu sunt roman ea maghiara...toate bune si frumoase in prima faza, am vorbit si la telefon, si tipa ba vroia sa ne vedem ba nu vroia, apoi in ultima seara cand am vorbit pe facebock am ajuns sa vorbim pana la situatii de etnie si nationalitate, eu personal nu mi-am expus puncte de vedere despre ea personal...ea a incheiat discutia prin citez: [editat] cretin, sovin, nu mai vreau sā aid de tine!...doresc sa stiu daca o pot da in judecata pentru comportament neadecvat si injuriii la adresa mea, deoarece m-am simtit hartuit in conversatie...pot pune la dispozitie toate conversatiiile de 3 -4 zile de cand vorbesc...ce despagubiri pot cere si ce pot face in situatia de fata? deoarece nu mi se pare normal intr-o tara civilizata sa fiu agresat de o educatoare din salaj de peste 50 de ani:(
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: silviu3006 , utilizator 03:41, 4 Ianuarie 2016
Nu prea cred ca ati obține mari daune.
Poate ca ati și provocat-o.
Mai bine uitați incidentul.
de ce ziceti asta? injuriile si ofensele nu au rost in instanta? statul nu are legi pentru cei care is ,,maltratati,, in anumite situatii? cuvantul nu poate fi tras la raspundere in fata instantei? adica eu pot injura si aduce ofense, amenintari si acuze oricarui om ca nimeni nu imi face nimic?si daca am am provocato ce? trebuie sa vorbeasca orice?pana cand unele persoane trebuie sa suporte orice de la altele asa aiurea? am toata discutia pot sa o public..
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2016
silviu3006, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce limbă am voie să vorbesc la locul de muncă? Hemera22 Hemera22 Astăzi la locul de muncă m-am întâlnit cu o colegă care a demisionat și era prezentă în magazin ca și clientă. Vorbeam în limba maghiară (suntem de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a vorbi orice in propria casa vivi23ro vivi23ro buna ziua as vrea sa ma lamuriti cu privirea la dreptul de a vb orice si oricum in propria casa fata de dreptul altora de a intreveni din exterior la ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca vladorange11 vladorange11 Buna ziua. Ma numesc Vlad. As dori niste informatii concrete despre hartuirea morala la locul de munca. Am mai citit cate ceva dar as dori sfatul unui ... (vezi toată discuția)