avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate Cameliabo

Activitate Cameliabo

Răspuns la discuția plangere penala
Nu am ,dar daca este nevoie voi solicita unul , problema este foarte complicata , nu pot demonstra cu martori accidentul ,cei implicati nu recunosc,si nu stiu cum sa rezolv problema , cumulat sunt mai multe incalcari ale legii , adica lipsa instructajului la locul de munca , schimbarea locului de munca fara act aditional la contact si multe altele.
Răspuns la discuția plangere penala
Am concediu medical , am fost pontat 8 ore in aceea zi , in intervalul orar 7- 15, in aceeasi zi la ora 12.15 am fost inregistrat la serviciul urgente .
Pot sa depun o plangere penala impotriva colegului care m-a accidentat la servici , i-am pierdut un deget , am stat in concediu medical 3 luniAccidentul nu s-a raportat , colegul si seful de atelier care stiau de accident nu l-au raportat mai departe , intre timp am fost concediat .Pot sa mai depun plangere penala impotriva lor , la unul pentru vatamare si la celalat pentru abuz in servici ?
in cazul unui accident de munca nedeclarat de societate in care angajatul a ramas cu o infirmitate , pierderea unui deget ce se mai poate face ?
concediu medial 90 zile