avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere penala

Pot sa depun o plangere penala impotriva colegului care m-a accidentat la servici , i-am pierdut un deget , am stat in concediu medical 3 luniAccidentul nu s-a raportat , colegul si seful de atelier care stiau de accident nu l-au raportat mai departe , intre timp am fost concediat .Pot sa mai depun plangere penala impotriva lor , la unul pentru vatamare si la celalat pentru abuz in servici ?
Cel mai recent răspuns: Cameliabo , utilizator 19:14, 18 Martie 2016
Termenul pentru a depune plangerea prealabila este de 3 luni de la data la care persoana vatamata a aflat despre savarsirea faptei.
Puteti depune plangere si daca au trecut mai mult de 3 luni, din descriere apreciez ca e vorba de vatamare corporala, avand in vedere consecinta suferita, respectiv pierderea unui deget, desi e bine sa o depuneti in intervalul de 3 luni pentru mai multa siguranta, in caz ca se retine doar lovirea sau alte violente. V-ati scos CML?
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am concediu medical , am fost pontat 8 ore in aceea zi , in intervalul orar 7- 15, in aceeasi zi la ora 12.15 am fost inregistrat la serviciul urgente .
Ma refer la Certificat Medico-legal daca aveti.
Nu am ,dar daca este nevoie voi solicita unul , problema este foarte complicata , nu pot demonstra cu martori accidentul ,cei implicati nu recunosc,si nu stiu cum sa rezolv problema , cumulat sunt mai multe incalcari ale legii , adica lipsa instructajului la locul de munca , schimbarea locului de munca fara act aditional la contact si multe altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare wese wese In urma cu 4 zile am acrosat cu spatele o persoana , mentionez ca earam pe domeniul unei societati private. Am vrut sa duc victima la spital a refuzat , am ... (vezi toată discuția)
Incident cu violente Florinomag Florinomag Buna seara. In urma cu ceva zile am fost prins intr-o altercație la locul de munca... a venit un domn avand si el firma in zona ca un coleg ia ocupat locul de ... (vezi toată discuția)
Agresat...cateva sfaturi va rog!!!! geoadrian geoadrian buna ziua,am 17 ani,am fost agresat de doi colegi de scoala,unul in varsta de 18 ani care m-a tinut,iar celalat in varsta de 16 ani mi-a aplicat 3 pumni in ... (vezi toată discuția)