avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate yanu82

Activitate yanu82

Va salut cu respect.
Am sa va redactez exact ce scie pe Tabelul Cheltuielior De Intretinere afisat azi 15/12/2015:
-total de plata luna NOIEMBRIE 345Lei
-Restante la 31/10/2015.....832Lei
-Incasari luna Noiembrie 710Lei
-Total de plata 467 Lei
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De ce spuneti ca nu se poate?? Credeti ca as avea un motiv sa vin aici sa va spun neadevaruri??
Da este foarte adevarat ca in ultima perioada au inceput sa treaca penalitatile pe acelasi tabel....dar eu pot face dovada ca timp de un an au fost pe tabel separat.
Cat despre eliberarea chitantelor pot sa va spun ca si acum le emit separat.
si cred ca am facut aceasta dovada cand am platit luna trecuta,ramanand un plus de 4,21 lei.Daca era normal, cred ca acel plus se lua in calcul si se scadea de la penalitati....dar nu s-a intamplat asa.
Si am omis sa spun ceva: -penalitatile se trec pe acelasi tabel pt a face esconomie de hartie nicidecum ca asa este legal
Va salut. sa vin cu ceva concret:
-in data de17 noiembrie 2015 platesc 410 lei.Ramane un plus de 4,21lei calculat inclusiv luna septembrie 2015.Penalitati 2172lei
-in data de 11 decembrie 2015 platesc 123lei.Ramane un plus de 0,17lei calculat inclusiv luna octombrie 2015. Penalitati 2177lei.

CE NU INTELEG EU,CUM SE FACE CA DESII MERG CU PLUS LA CHELTUIELI LUNARE,PENALITATILE CONTINUA SA CREASCA.
Iarasi o intrebare la care cei de la asociatie dau din umeri si nu pot sa-mi dea un raspuns
domnul Adriantot,cutot respectul pt dvs,am impresia ca cititi doar ce vreti dvs.Am spus ca din 2014 asociatia a mi-a adus la cunostinta despre penalitati.dar nu au raspuns nici in momentul de fata ce reprezinta aceste penalitati si cum au fost calculate. Inca odata aduc la cunostinta ca,creanta mea a fost predata altcuiva.Ce treaba mai au ei cu penalitatile??????????
La fel cum s-a intamplat si cu suma datorata de au venit din doua parti sa platesc,asa se poate intampla si cu penalitatile.Si oricum,indiferent de situatie de la mine nu vor mai obtine bani decat prin hotarare judecatoreasca. Asa este cel mai frumos=D>
da. dar din 2014 tot cer sa mi se explice ce inseamna penalitatile respective. Cred ca nu ati fost atent......Am specificat ca dansii au dat creanta mea catre furnizoru de agent termic si apa calda,eu fiind executat de un executor ce reprezenta furnizorul,nu asociatia.

sa zicem altcumva. Dvs aveti datoerie la o banca. banca da creanta dvs laaltcineva sa recupereze banii.dupa care vine si va cere penalitati......
ce faceti in cazul acesta,platiti si penalitati la banca??
sunt la zi cu cheltuielile de intretinere. Penalitatilesunt pe un tabel separat si in cazul platii se emit chitante separate
am cerut de nenumarate ori explicatii.....si verbal si scris dar nu am primit raspuns niciodata. Sunt pasat de la o persoana la alta.Mentionez ca in afara de suma ce reprezinta penalitati nu am alte datorii,cu cheltuielile lunare fiind la zi
salutari.am si eu o nedumerire....in 2013 asociatia ma trimite in instanta pt neplata cheltuielilor de intretinere.facem un angajament de plata prin care ma oblig sa platesc suma datorata. in 2014 imi vine acasa incuvintare de executare silita dar nu din partea asociatiei ci din partea furnizorului de agent termic. Merg la furnizor spre a cere lamuriri cum s-a ajuns ca eu sa fiu executat de dansii??Acestia imi raspund ca cei de la asociatie au vandut creanta mea catre acestia,ei avad de incasat bani de la asociatie. Le fac dovada ca eu mi-am platit datoria catre asociatie,mai avand de plata o suma foarte mica.In acel moment furnizorul merge impreuna cu mine la asociatie si in prezenta mea ii intreaba pe acestia de ce au mai pus mana pe bani daca ei nu mai aveau nici o treaba.....insa fara nici un raspuns. In final tot eu sunt fraierit si platesc onorariul Executorului fara a mai plati inca odata suma datorata......La scurt timp dupa aceasta,cei de la asociatie,vin si imi afiseaza pe tabel ca as avea de plata si penalitati,care au fost calculate din 2013 pana in momentul de fata.Ma ameninta ca ma vor da in instanta daca nu platesc......Ce ma sfatuiti sa fac?? Cum sa procedez??
Va multumesc anticipat