avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate pacurarumihai61

Activitate pacurarumihai61

Bun gasit. Unde anume-pe al carui sait pot face reclamatie in legatura cu pensionarii de boala falsi, ce-i gasesc beti morti la ora 13, de suferinzi ce sunt???/ M-am saturat sa vin seara la 18 acasa da la servici, unde ma duc sa le platesc pensia. Care minister se ocupa cu pensiile de boala ?
Bun gasit. In ian. 2012, am fost amendat 2 zile la rind p-tru. ne plata rovinietei. Am aflat acest lucru in 2013 cind m-am dus sa platesc impozitul, si de -atunci tot asa, in fiecare an. Am primit un mare plic acum 2 saptamani de la judecatorie cu incheierea nr...de la birou executori jud. ref. la executarea silita a amenzilor, (2-2zile la rind), + despagubiri, + cheltuieli de jud. Mentionez ca procesele verbale de amenda au fost scrise de un angajat al cnadnr, si semnate electronic. Parca sunt ilegale aceste amenzi semnate electronic??? Cu toate acestea de ce s-a ajuns la executere silita si poprire pe salariu? Mentionez ca de-alungul acestor ani, nu am primit personal nici o adresa, nu am semnat nimic,,,etc In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat Mihai