avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda rovinieta-executare?
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda rovinieta-executare?

Bun gasit. In ian. 2012, am fost amendat 2 zile la rind p-tru. ne plata rovinietei. Am aflat acest lucru in 2013 cind m-am dus sa platesc impozitul, si de -atunci tot asa, in fiecare an. Am primit un mare plic acum 2 saptamani de la judecatorie cu incheierea nr...de la birou executori jud. ref. la executarea silita a amenzilor, (2-2zile la rind), + despagubiri, + cheltuieli de jud. Mentionez ca procesele verbale de amenda au fost scrise de un angajat al cnadnr, si semnate electronic. Parca sunt ilegale aceste amenzi semnate electronic??? Cu toate acestea de ce s-a ajuns la executere silita si poprire pe salariu? Mentionez ca de-alungul acestor ani, nu am primit personal nici o adresa, nu am semnat nimic,,,etc In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat Mihai
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:10, 12 Decembrie 2015
Dacă nu ați primit amenda puteați sa faceți contestație la executare.
Acum nu mai puteți dacă nu mai sunteți în termen.
Sunt legale amenzile dar dacă nu ați primit amenda puteați contesta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta danutz_ldm danutz_ldm Buna ziua in urma cu cativa ani,mai exact in anul 2012,am primit vreo 15 procese verbale de constatare a contraventiei de la CNADR..... Nu le-am bagat in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata celor 28 euro catre cnadnr, in urma unei amenzi de ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Subiect: Contestatie la executare silita CNADNR Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)