avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare silita CNADNR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare silita CNADNR

Buna ziua,
In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata celor 28 euro catre cnadnr, in urma unei amenzi de rovinieta. Problema este ca:
1) masina la momentul in care a primit amenda era vanduta, insa noul proprietar nu si-a inscriso si a continuat sa circule cu numerele mele.
2) instintarea trimisa de cnadnr in legatura cu amenda era nesemnata olograf

Perioada in care am primit instintarea de executare silita s-a suprapus cu decizia instantei supreme conform careia toate procesele verbale de contraventie semnate electronic si transmise prin corespondenta sunt nule fara semnatura de mana (linkul mai jos), astfel am apelat la un prieten jurist care m-a sfatuit sa nu mai depun contestatie ca urmare a deciziei instantei supreme mentionate mai sus, cu privire la instarile de la cnadnr fara semnatura olografa, fiidca executarea nu va merge mai departe, deoarece pleaca de la un proces verbal semnat electronic. Insa astazi am primit un nou plic in cutia postala de la executor cum ca mi se vor pune oprire pe conturi. Care ar mai fi variantele mele de atac in acest caz avand in vedere punctele 1 si 2 mentionate mai sus?

Multumesc.

www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2015
CristianPCristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: CristianPCristian , utilizator 08:36, 25 Aprilie 2015
Problema principala este sa va incadrati in termenul de 15 zile de la comunicarea somatiei de plata,in eventualitatea in care intentionati sa formulati plangere contraventionala impotriva PV contraventie
Aspectul ca instiintarea comunicata de CNADR nu era semnata olograf nu atrage nulitatea documentului
La momentul instrainarii bunului mobil ati completat talonul "instrainat la data X catre Y "?
Multumesc pentru raspuns, in cea ce priveste ncesitatea semnaturii olografe pe instiintare, nu la acest fapt se refera informatia de la linkul acesta www.avocatnet.ro/content/art...
Cat si numeroase alte informatii din presa pe acest fapt?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
CristianPCristian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Subiect: Contestatie la executare silita CNADNR Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Amendă rovinietă anthynidiany anthynidiany În data de 25.07.2016 am primit o amendă pentru că am circulat fără rovinietă în data de 11.02.2016. Procesul verbal scrie că e întocmit pe data de ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovignieta danutz_ldm danutz_ldm Buna ziua in urma cu cativa ani,mai exact in anul 2012,am primit vreo 15 procese verbale de constatare a contraventiei de la CNADR..... Nu le-am bagat in ... (vezi toată discuția)