avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Activitate Ionutzz25

Activitate Ionutzz25

Răspuns la discuția Furt telefon
Imi puteti explica, va rog, cum ar trebui sa decurga o intelegere amiabila, unde ar trebui sa aiba loc, ce implica.. etc ? Va rog frumos
Răspuns la discuția Furt telefon
declaratia dansului a forst trimisa prin parchet, asa mi-au zis/aratat la politie, intrebarea ar fi, din moment ce am dat deja o declaratie mai pot cadea la o intelegere amiabila? ma refer sa nu fiu cercetat pentru fals in declaratii...?
Discuție Furt telefon
Buna ziua , cum cateva zile eram impreuna cu familia , am facut comanda la un taxi care ne-a dus pana acasa, dupa aprox 30 min soferul de pe taxi a sunat la usa si m-a acuzat ca i-as fi furat telefonul... i-am negat acuzatiile , si bineinteles ca s-a dus la politie unde a depus o reclamatie, dupa cateva zile a venit politia acasa, i-am insotit la sectie unde am dat si eu o declaratie in care am zis ca nu i-am luat nimic din masina, cand a venit la mine la usa mi-a zis,soferul, ca a pus telefonul pe scaunul din dreapta fata dar in declaratie a zis ca la pus intre scaune. Domnul ofiter mi-a zis ca semnalul telefonului sa oprit in fata blocului . Si am refuzat testul poligraf. as vrea sa va intreb ce as putea face, ce mi se poate intampla ?