Buna ziua , cum cateva zile eram impreuna cu familia , am facut comanda la un taxi care ne-a dus pana acasa, dupa aprox 30 min soferul de pe taxi a sunat la usa si m-a acuzat ca i-as fi furat telefonul... i-am negat acuzatiile , si bineinteles ca s-a dus la politie unde a depus o reclamatie, dupa cateva zile a venit politia acasa, i-am insotit la sectie unde am dat si eu o declaratie in care am zis ca nu i-am luat nimic din masina, cand a venit la mine la usa mi-a zis,soferul, ca a pus telefonul pe scaunul din dreapta fata dar in declaratie a zis ca la pus intre scaune. Domnul ofiter mi-a zis ca semnalul telefonului sa oprit in fata blocului . Si am refuzat testul poligraf. as vrea sa va intreb ce as putea face, ce mi se poate intampla ?
Ce inseamna ca s-a oprit semnalul?
Ca a fost inchis telefonul?
Mai ine rezolvati amiabil daca ati sustras telefonul ca sa nu aveti probleme penale.
Certy este faptul ca telefoanele furate in ziua de astazi pot fi usor localizate.
Cel care il cumpara se va trezi cu politia la usa si va spune de la cine l-a cumparat.
E mai bine sa se rezolve amiabil ca telefoane nu se mai pot fura fara sa fie prins hotul.
declaratia dansului a forst trimisa prin parchet, asa mi-au zis/aratat la politie, intrebarea ar fi, din moment ce am dat deja o declaratie mai pot cadea la o intelegere amiabila? ma refer sa nu fiu cercetat pentru fals in declaratii...?
Ca suspect/inculpat va puteti construi apararea cum considerati de cuviinta, nu puteti fi acuzat de fals in declaratii, se poate retine insa atitudine nesincera si declaratiile dvs sa fie inlaturate, sa nu se tina cont de ele, daca nu se coroboreaza cu alte probe din dosar.
Complice la furt
iisusvine
Buna ziua, eram acum o saptamana intr-un pub cu un prieten, ne-am luat cate o bere si am stat la masa si lumea dansa si m-am ridicat sa ma uit sa vad daca mai ... (vezi toată discuția)
Impacare furt
Adrian D.
Salut,
In urma cu aproximativ un an mi-a fost furata bicicleta, am reusit sa o recuperez si in momentul de fata sunt pus in situatia in care ma pot impaca ... (vezi toată discuția)