Eu mi-am dat demisia cu preaviz. Perioada de preaviz se incheie pe 25.12.2015. Angajatorul vrea sa imi desfaca contractul de munca cu absenta nemotivata , desi eu doresc sa vin la programul convenit la inceputul lunii.
Are dreptul sa imi desfaca contractul cum doreste dumnealui desi eu vreau sa fiu fair play si nu sunt lasata?
Sunt in perioada de preaviz la locul de munca. Angajatorul mi-a modificat programul de lucru fara consimtamantul meu. Din cauza faptului ca nu accept aceasta modificare de program , acesta m-a amenintat telefonic ca imi desface contractul de munca pentru absenta nemotivata. Mentionez ca perioada de preaviz a inceput in 26.11.2015 si urma sa se incheie in 25.12.2015. Colegele de munca m-au sunat sa imi zica ca eu nu mai apar deloc in program pana la sfarsitul preavizului. Conform graficului de lucru consimtit la inceputul lunii decembrie eu vreau sa ma prezint la lucru. Dar am inteles de la colege ca nu imi va fi permisa intrarea la locul de munca. Ce pot face in aceasta situatie?
Angajatorul meu are microfoane montate in receptia hotelului. Nu este legal sa inregistreze conversatiile angajatilor si ale clientilor ca doar nu-i SRI. Unde ma pot adresa pentru acest lucru?