avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate andrei15d

Activitate andrei15d

Răspuns la discuția Masa succesorala
1. In urma decesului tatalui meu, s-a facut succesiunea, mama mea obtinand 1/3 din masa succesorala iar eu diferenta ca unic copil.
2. In timpul casatoriei cu al doilea sot a dobandit bunuri dar nu insemnate material.
3. Prezumtivii mostenitori dupa moartea mamei sunt eu ca unic copil si sotul in viata.
Răspuns la discuția Masa succesorala
Meroiu Ene a scris:

Rugam sa dati mai multe date .Dupa moartea tatalui dvs. a acceptat mama succesiunea ? S-a efectuat partajul succesoral ? A dobandit bunuri in timpul casatoriei cu cel de-al doilea sot ? Cine sunt prezumtivi mostenitori ?In lipsa acestor minime date nu va putem formula un raspuns corect.

1. In urma decesului tatalui meu, s-a facut succesiunea, mama mea obtinand 1/3 din masa succesorala iar eu diferenta ca unic copil.
2. In timpul casatoriei cu al doilea sot a dobandit bunuri dar nu insemnate material.
3. Prezumtivii mostenitori dupa moartea mamei sunt eu ca unic copil si sotul in viata.
Dupa moartea tatalui meu, mama mea s-a recasatorit, a trait 6 ani cu noul ei sot iar de curand a decedat. As vrea sa va intreb, la succesiune, cum se vor imparti bunurile dobandite inaintea casatoriei mamei mele si cele dobandite in timpul casatoriei.
Va mutumesc!