avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate mih7911

Activitate mih7911

Am o societate care are 2 numere de telefon la Vodafone. Azi am primit o notificare prin care ma anunta ca denunta unilateral contractul pentru unul din numere. In principiu imi ofera acelasi lucru, dar fara niste facilitati de roaming.

Invoca:
1/ Faptul ca abonamentul a fost retras de la vanzare si nu mai face parte din oferta curenta.
2/ Ordonantei de Urgenta 111/2011, Art. 51 alin. 7. care prevede pentru furnizor posibilitatea modificării unilaterale, fără plata niciunor penalităţi sau despăgubiri
3/ Decizie ANCOM 158/2015
4/ Termeni contractuali care prevad posibilitatea ca Vodafone sa modifice unilateral conditiile contractuale, cu notificare prealabila si fara plata vreunor despagubiri de catre mine.

Le-am spus ca nu sunt de acord cu noile conditii propuse si ca doresc denuntare unilaterala a ambelor contracte.Surpriza a venit eu trebuie sa le platesc lor despagubiri pentru denuntarea unilaterala al celui de al doilea numar.

Intrebare:
Inteleg dreptul lor de a denunta unilateral un contract pentru numarul 1, dar as dori sa pot denunta si eu contractul 2, fara a plati despagubiri.

Ori, platesc despagubiri pentru contractul 2, dar vreau sa cer si eu despagubiri pentru contractul 1.

Orice sugestie despre cum as putea pastra ambele contracte, denunta ambele contracte cu sau fara plata despagubiri pentru ambele parti.