avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vodafone vrea sa denunte un contract in derulare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vodafone vrea sa denunte un contract in derulare

Am o societate care are 2 numere de telefon la Vodafone. Azi am primit o notificare prin care ma anunta ca denunta unilateral contractul pentru unul din numere. In principiu imi ofera acelasi lucru, dar fara niste facilitati de roaming.

Invoca:
1/ Faptul ca abonamentul a fost retras de la vanzare si nu mai face parte din oferta curenta.
2/ Ordonantei de Urgenta 111/2011, Art. 51 alin. 7. care prevede pentru furnizor posibilitatea modificării unilaterale, fără plata niciunor penalităţi sau despăgubiri
3/ Decizie ANCOM 158/2015
4/ Termeni contractuali care prevad posibilitatea ca Vodafone sa modifice unilateral conditiile contractuale, cu notificare prealabila si fara plata vreunor despagubiri de catre mine.

Le-am spus ca nu sunt de acord cu noile conditii propuse si ca doresc denuntare unilaterala a ambelor contracte.Surpriza a venit eu trebuie sa le platesc lor despagubiri pentru denuntarea unilaterala al celui de al doilea numar.

Intrebare:
Inteleg dreptul lor de a denunta unilateral un contract pentru numarul 1, dar as dori sa pot denunta si eu contractul 2, fara a plati despagubiri.

Ori, platesc despagubiri pentru contractul 2, dar vreau sa cer si eu despagubiri pentru contractul 1.

Orice sugestie despre cum as putea pastra ambele contracte, denunta ambele contracte cu sau fara plata despagubiri pentru ambele parti.
Cel mai recent răspuns: mih7911 , utilizator 22:49, 15 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare unilaterala de contract,efectuat de firma de telefonie. nicodaro nicodaro Fiind la jumatatea termenului intr-un contract cu o firma de telefonie,imi cere sa schimb contractul.In urma refuzului meu,mi se comunica ca,face uz de clauza ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala termeni contract de operator servicii telecom ContSters292683 ContSters292683 Buna ziua! Sunt abonat la un operator de servicii telecom si am primit prin e-mail o notificare conform careia voi fii taxat cu o suma pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Vodafone modifica unilateral contracte in derulare ContSters362939 ContSters362939 Salutare! Dupa cum ati citit si in titlu, in ultimele saptamani Vodafone Romania a inceput o ampla campanie fara precedent in istoria acestei companii, ... (vezi toată discuția)