avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiMiruna

Activitate AndreiMiruna

Sau in cazul in care prelungim termenul pt incheierea contractului, sotia sa - mama vitrega - aflata in viata si care este in afara , poate renunta la drepturi ?
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns, dar daca , pana joi nu se intampla nimic si mergem sa semnam , ulterior aflam o veste nefasta , actul de vanzare este valabil?
Buna ziua,
in urma decesului mamei mele , am facut succesiunea , prin care eu , fratele si tatal suntem mostenitori . Vrem sa vindem un teren , tatal meu este plecat in afara tarii, insa i-a facut fratelui meu o procura notariala in vederea semnarii actului de vanzare cumparare pentru terenul respectiv.
Avem o hartie "de mana" prin care este stipulat ca ni s-a dat un avans , in vederea demararii actelor necesare la OCPI.
Semnarea contractului este programata pentru joi , insa tatal meu este bolnav si internat intr-un spital in strainatate . In cazul in care se intampla ceva si decedeaza, mai putem folosi procura respectiva ?
Răspuns la discuția Intoarcere din CIC
Astazi , General Managerul companiei si-a manifestat telefonic refuzul de a ma primi in firma, respectiv , cum am mentionat si mai sus, " nu mai am loc in firma, schema este completa, nu as vrea sa te mai intorci ". Mai trebuie sa mentionez ca , a specificat ca doreste sa incheiem colaborarea prin acordul partilor, altfel vom termina urat. In acest caz , nu pot actiona in instanta si nici sa sesizez ITM-ul, corect ?
Răspuns la discuția Intoarcere din CIC
Buna ziua,
va multumesc pentru raspunsuri.
Sa inteleg ca singura "sansa" este sa anunt ITM-ul, cu riscul de a creea o atmosfera neplacuta la locul de munca ?
Buna ziua, in data de 11 ian 2016 trebuie sa ma intorc la serviciu dupa incetare CIC. Sefa mea mi-a comunicat telefonic ca prefera sa nu ma intorc intrucat "nu mai am loc". Care este demersul ce trebuie sa il urmez pentru ca lucrurile sa fie in favoarea mea din pct de vedere legal si financiar ? Este posibil sa imi modifice salariul, sa gaseasca motive pentru " a ma face sa plec de bunavoie" sau motive sa ma concedieze ? Mentionez ca falimentul firmei nu este o optiune viabila .

Multumesc .