avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate Sivl

Activitate Sivl

Vă mulțumesc pentru răspunsuri și vă doresc tuturor un an mai bun și mai fericit !
Va trebui, după câte înțeleg, să facem un contract cu un cabinet de medicina muncii, unde să meargă administratorul și femeia de serviciu, Nu avem o firmă de administrare, este o persoană fizică autorizată, care locuiește în bloc.

La Mulți Ani !
Răspuns la discuția Atributii administrator de bloc
"Administratorul primeste salariu pentru calculul si repartizarea cheltuielilor in lista de intretinere. Daca repartizarea caldurii se face la pausal, adica pe cota parte indiviza, nu exsita temei ptr plata suplimentara"
Asa stiam si eu... Problema este ca NU gasesc stipulat mai clar acest lucru in dispozitiile legale.
Răspuns la discuția Atributii administrator de bloc
In bloc, apartamentele nu mai au acele repartitoare de costuri (pausal acum), calculul facandu-se (dupa cum spune administratorul) pe baza SET radiatoare din fiecare apartament + partile comune.
Nu am primit fisa postului, presedintele asociatiei nu este acasa pana de Craciun, dar in in Legea nr. 230 / 2007si Normele de aplicare HG.1588/2007, NU sunt specificate foarte clar atributiile administratorului, undeva exista o portita prin care acest administrator scapa deocamdata si spune ca vrea sa fie platit suplimentar pentru a calcula cota de caldura pe care trebuie sa o plateasca fiecare apartament.
La fel, cere sa i se plateasca de catre Asociatie si Controlul medical periodic, anual.
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca Asociatia de Locatari este obligata de lege sa plateasca examenul anual periodic pentru administrator si alti angajati (femeia de serviciu).
Va multumesc.
Bună ziua,
Aș dori să știu dacă există o reglementare în care să fie scrise atribuțiile Administratorului de bloc, o fișă a postului.
Asta pentru că administratorul blocului unde am în proprietate un apartament, încasează în plus, în afara salariului, bani pentru a calcula și repartiza costurile cu căldura furnizată pentru apartamente, susținând că NU este obligația lui și nu face parte din îndatoririle sale de administrator să facă acest calcul și împărțirea costurilor.
A mai întâlnit cineva această problemă ?