Ares-3 a scris:
Din punctul meu de vedere eu am adus placa pe data de 2 si cele 15 zile au trecut de mult.
Cum au trecut de mult? :) 2 + 15 = 17, azi suntem in 17 insa dvs. ati completat placa in 4.
4 a fost fost intr-o vineri, nu cred ca e vorba de lipsa de chef si nici ca ati fi luat de prost. Dovada faptul ca ati dus placa pe 2 iar in 4 era deja in service. Daca puneati toate componentele acum probabil aveati deja produsul sau, daca nu se putea repara, o nota de constatare in sensul asta.
Dvs. nu sunteti dispus sa va recunoasteti greseala, ei incearca sa traga putin de timp, ce va zice ANPC daca ajungeti pana acolo nu e deloc previzibil. In mod normal, ar trebui sa sanctioneze proportional cu intarzierea si sa ia in calcul tot ce ati povestit, nu sa se arunce sa-i sanctioneze direct cu amenda pentru o zi-doua de intarziere. Intarziere care, din punctul meu de vedere, inca nu exista.
Haideti sa vedem daca nu aveti niciun raspuns pana in 19 si mai vorbim.
Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului." Eu din cate inteleg din asta produsul intra in 15 zile de cand l-am lasat inclusiv ziua aceea daca ma-as lua dupa dumneata si aia de la service eu l-am lasat pe 3 respectiv 5(Asa a incercat si aia de la service sa imi zica si cand m-am dus ieri si i-am zis ca a trecut cele 15 zile nu mai mia zis nimic cum a incercat la inceput, deci eu am de inteles ca am dreptate, nu?). Si am mentionat ca a mi-am recunoscut greseala cu piesa lipsa daca citeai mai bine postul original vedeai. Pai cum e eu las produsul pe 2 si ziua de 2 nu se pune la socoteala? Mi se pare o prostie.
Si chestia cu ca placa a fost completa pe 7 nu pe 4 din cate mi sa zis de si eu am adus piesa pe 4 eu n-am nici un act sau ceva asemanator sa dovedesc, daca citeati vedeati ca am zis lucurul asta. Ca sa nu mai spun ca nu am fost anuntat ca placa intra defapt in reparatie pe 7, De under era sa stiu? Nu lucrez pentru ei. Am fost anuntat de abia o saptamana mai tarziu. Bataie de joc!