Buna ziua, in urma cu 7 luni am suferit un accident. O masina a pierdut controlul volanului si a intrat pe spatiu verde unde m-am aflat eu cu un grup de prieteni. In urma acestui accident am suferit: politraumatizm prin accident rutier, fractura metaepifizara proximala ambe oase gamba stanga cominutiva, cu deplasare prin strivire, fractura 1/3 medie clavicula dreapta, fractura cominutiva mandibula, plagi multiple torace anterior, plaga mentoniera. plaga buza inferioara, plaga cot stang, plaga palmara stanga T.C.C acut. Am fost sa imi scot certificat medico-legal mi s-a dat 100 zile . In urma acestor fracturi eu am fost mobilizat la pat aproximativ 3 luni, in acest timp nimeni nu a venit sa-mi i-a nici o declaratie, am depus eu o plangere la Parchet. Dupa un timp am fost chemat la Politie sa mi se ia o declaratie, am intrebat pe cei de la Politie unde se afla faptasul, nu au putut sa-mi de-a nici un raspuns unfland din umeri, din surse propi am aflat ca faptasul a parasit tara dupa acest accident. M-am gandit sa iau legatura cu un Avocat, el me-a spus ca nu poate sa intervina pana nu se incheie dosarul cu pricina. Intrebarea mea ar fi, este normal ca nimeni nu a luat legatura cu mine in acest timp? sau ca faptasul a avut dreptul de a parasi tara dupa o fapta penala ce a comiso?