avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate mitumaria

Activitate mitumaria

intr-o localitate pe un drum național intr-o intersectie nedirijata m-am tamponat cu un autovehicul. Eu am vrut să virez la stanga pe un drum comunal -am semnalizat, am redus viteza,m-am incadrat corespunzator , m-am asigurat și la viraj m-am tamponat cu un alt autovehicul intrat cu viteza foarte mare in depasirea autoturismului din spatele meu presupun dupa ce eu am efectuat manevrele pentru virajul la stanga , intru-cît pur si simplu nu l-am văzut.Din cate stiu eu depasirea este interzisa in intersecțiile nedirijate???Am chemat politia , eu nefiind din localitatea respectivă- nu am ințeles cine este vinovatul, procesul verbal de constatare nu a fost redactat in prezenta noastră.Eu am farul stg și bara fata spart, iar celalalt autovehicul-usa spate dreapta infundata .Nu m-am putut intelege cu proprietarul masinii, nu am semnat nici un proces verbal de constatare.Dansul nu a vrut sa facem schimb de asigurari, ci sa -i dau ori asigurarea mea și el sa-mi plateasca reparatia masinii , ori sa platesc reparatiile la ambele masini intrucît el se consideră nevinovat.Nici nu stiu daca avea asigurare...politistul il cunostea foarte bine si a spus ca-l invată el sa faca o plangere dupa ce voi pleca eu....Nu stiu ce sa fac...Cine este vinovatul de fapt? Politia rutiera nu a dorit sa se implice, iar politistul de la sectie nu prea stia ce sa faca....Initial a zis ca o sa cheme plitia rutiera dupa care s-a razgândit......