avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare, probleme cu proprietarul masinii, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare, probleme cu proprietarul masinii, comportament dubios politist

intr-o localitate pe un drum național intr-o intersectie nedirijata m-am tamponat cu un autovehicul. Eu am vrut să virez la stanga pe un drum comunal -am semnalizat, am redus viteza,m-am incadrat corespunzator , m-am asigurat și la viraj m-am tamponat cu un alt autovehicul intrat cu viteza foarte mare in depasirea autoturismului din spatele meu presupun dupa ce eu am efectuat manevrele pentru virajul la stanga , intru-cît pur si simplu nu l-am văzut.Din cate stiu eu depasirea este interzisa in intersecțiile nedirijate???Am chemat politia , eu nefiind din localitatea respectivă- nu am ințeles cine este vinovatul, procesul verbal de constatare nu a fost redactat in prezenta noastră.Eu am farul stg și bara fata spart, iar celalalt autovehicul-usa spate dreapta infundata .Nu m-am putut intelege cu proprietarul masinii, nu am semnat nici un proces verbal de constatare.Dansul nu a vrut sa facem schimb de asigurari, ci sa -i dau ori asigurarea mea și el sa-mi plateasca reparatia masinii , ori sa platesc reparatiile la ambele masini intrucît el se consideră nevinovat.Nici nu stiu daca avea asigurare...politistul il cunostea foarte bine si a spus ca-l invată el sa faca o plangere dupa ce voi pleca eu....Nu stiu ce sa fac...Cine este vinovatul de fapt? Politia rutiera nu a dorit sa se implice, iar politistul de la sectie nu prea stia ce sa faca....Initial a zis ca o sa cheme plitia rutiera dupa care s-a razgândit......

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:52, 1 Martie 2016
Asteptati sa vina Pv si apoi il contestati, v-ar fi utile probe, martori, poze, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidente în intersecție nedirijată, provocate de o altă mașină decât a mea. cu toate că șoferul acesteia și-a recunoscut vina mi-a fost reținut permisul, ce pot face? Ariciu 84 Ariciu 84 Eu conduc o mașina pe drum principal ,in spatele mașinii mele un tir .Dupa mine o coloana de mașini.In intersecție nedirijata cu linie discontinua ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - cine este vinovat? cicidaniela cicidaniela buna ziua as dori sa stiu daca sunt vinovat sau nu si cum pot sa demonstrez ca nu sunt vinovat multumesc, fapt : ma aflam pe DN1, sosea cu o banda pe ... (vezi toată discuția)
Accident auto elmi1 elmi1 Buna ziua, Acum 3 zile am fost implicat intr-un accident rutier, accidentul s-a petrecut intr-un cartier rezidential, iar in acel cartier nu existau semne ... (vezi toată discuția)