Vorbiți pe lîngă subiect,așadar nu am nevoie de părerile dumneavoastră...Cel mai ușor este să ți dai cu părerea...Subiectul este mult mai amplu necesita multe explicații și nu și au rostul..
Vorbiți pe lîngă subiect,așadar nu am nevoie de părerile dumneavoastră...Cel mai ușor este să ți dai cu părerea...Subiectul este mult mai amplu necesita multe explicații și nu și au rostul..
Figurează mătușa care i a lăsat testament soțului meu.in garsoniera am locuit cu soțul meu...Normal că fata știe de garsoniera,dar nu știe de testament,poate cere în instanță succesiunea fara acel testament despre care știu doar eu?
Testamentul este făcut de o mătușa ptr soțul meu in care îi lasă lui garsoniera,a rămas tot pe numele ei la ANAF,nu figurează în niciun registru testamentul..copilul vrea partea de garsoniera după soțul meu,copilul nu știe de existența testamentului,crede că este pe numele soțului meu decedat...daca introduce acțiunea in instanta ce acte are nevoie?
Buna ziua,testamentul este făcut la notar datează din 2005 și nu este înregistrat în bazele de date,am înțeles că inregistrariile in banca de date a început în 2007,deci copilul din prima căsătorie a soțului meu nu știe de testament și nu poate fi găsit decât dacă eu îl declar ,lucru care nu l doresc..nu exista acțiune în instanță...Am fost chemata la notar ptr succesiune,nu mă prezint,întrebam dacă nu arăt acel testament,mă poate da in judecata ptr partea ei?pe ce bază mă da in judecata daca nu are niciun act care sa dovedească că are ceva de la soțul meu?
Buna ziua știe de garsoniera dar crede că este pe numele tatălui ei,și vrea partea ei,soțul meu a primit o prin testament,dar nu am trecut o pe numele lui sau al meu.testamentul a fost făcut în 2005,nu figurează în infonot sau alte registre..poate sa ceara in instanta succesiunea,doar eu știu de testament...
Buna ziua,soțul meu a primit o moștenire o garsoniera de la o mătușa,nu am făcut actele,nu am trecut o pe rol este pe numele mătușii decedate,soțul meu a decedat,iar acum vine copilul din prima căsătorie sa revendice garsoniera.copilul nu știe de moștenire și nici pe ce nume este garsoniera.poate revendica cota lui sau daca introduce acțiunea nu are un act de proprietate pe numele soțului meu sau bunuri?poate cere în instanță succesiunea când pe numele soțului meu decedat nu exista acest imobil?
Când introduci acțiunea in instanta,ce acte sunt necesare?Daca nu am actele de vânzare ,cumpărare ale unui imobil mi se respinge acțiunea in instanta..