avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte succesiune in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte succesiune in instanta

Când introduci acțiunea in instanta,ce acte sunt necesare?Daca nu am actele de vânzare ,cumpărare ale unui imobil mi se respinge acțiunea in instanta..
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:07, 25 Septembrie 2017
Buna ziua,
Solicitati inca de la inceput ca instanta sa puna in vedere detinatorilor actelor sa le prezinte.
Eventual, tot prin instanta, solicitati emiterea unor duplicate de la institutia la care s-au inceiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare nerespectat? cugetatorul cugetatorul Buna ziua. Se doreste vanzarea unei case cu terenul aferent. In fata notarului se constata ca sunt probleme privind intabularea terenului. Se ... (vezi toată discuția)
Partaj garsoniera popescuionica popescuionica buna -ma numesc Ionica si am intentat proces partaj bunuri comune (garsoniera) -am avut o infatisare si s-a amanat pentru aducere de probe, aparator, ... (vezi toată discuția)
Refuzul semnarii contractului de vanzare-cumparare de catre cumparator Catalina Cibotariu Catalina Cibotariu Buna ziua, In octombrie 2012, s-a facut un ante-contract de vanzare-cumparare cu plata unui avans din pretul total al imobilului. Imobilul ce face obiectul ... (vezi toată discuția)