avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Georgiana2207

Activitate Georgiana2207

Stimate domn Patrascu sa inteleg ca voi ajunge in instanta ? Sau este si o mica sansa sa am un nup de la procuror ?
Stimati Domni si Doamne daca dovedesc cu acte de la urgenta transcrierea foi de observatie cu internarea si bilet externare din spital. Si obtinerea unei copi de la UPU si martori fiind doctori asistente cum cel de la paza ma fortat sa mut masina, As putea folosi art 20 al 1. 2 starea de necesitate ? si constringere ? Inca o nelamurire permisul este eliberat de Marea Britanie,autoritatile romane imi pot suspenda dreptul de a conduce in Romania sau si in Marea Britanie ? Va multumesc anticipat
Va multumesc. Imi puteti recomanda un aparator serios in Constanta ? va rog
Am ajuns la urgenta spitalului nu era nici o bariera nici o persoana la ora 12 05 sa parcat masina am intrat rapid unde am crezut ca e urgenta acolo am fost indrumati repede catre pediatrie unde se afla 1 doctor 1 doctorita si 2 asistente am apucat sa spunem buna seara si a intrat un individ brunet mare de la paza injurind apucinduma de brat si ma tras afara obliginduma sa mut masina. urcind la volanul masini au aparut inca 2 fortinduma sa dau numai cu spatele si imi bateau in usa circa 100 m pe intuneric si dupa colturi, sint si camere care pot confirma. Nu intelegeam ce se intimpla si am sunat la 112. Nici nu apucasem sa explic doctorilor situatia critica a copilului care se pare ca a avut o convulsie mentionez nu am apucat sa spun nimic la nimeni sa ofensez etc.Este simplu adevar, Va multumesc domnule Patrascu si tuturor apreciez. Este cineva din Constanta ?
va rog inca o intrebare cei de la paza m-au obligat si fortat sa mut masina din incinta spitalului dupa care la solicitarea mea la 112 vine politistul si tot pe mine ma ia ca am condus sub influenta bautorilor alcoolice. Este correct ? Uni ma obliga uni ma aresteaza ? cum e legea asta ?
In cazul politistului se poate considera justificata actiunea sa ?sau e un abuz ? Am platit 2 avocati si din pacate de 2 saptamini nu au facut nici macar o scrisoare. Mda o sa imi asum cu toate ca nu se dovedvedeste daca eram sub influenta bauturilor alcoliche cind am ajuns la spital sau am baut in masina cind am parcato,in parcare Problema este sint intro ancheta sau cum se numeste pentru ca am salvat o viata de copil se arata prin respectarea legi in cazul meu ca la viata unui copil nu se gindeste nimeni si interesul este prin a condamna fara sa mai si gindeasca la omenire sau distrugerea unei famili.In Biblie spune ceva in lege spune ceva se pare ca dupa aceasta lege nu imi da voie sa respect Biblia, sau sa imi ajut seamanu.Nu regret absolut deloc cea ce am facut si o voi duce oricind pe ori si ce persoana la spital fiind intro stare critica.
sa parcat masina la urgenta acolo nu era nimeni sa ne indrume sau sa primeasca pacienti asa ca partenerul meu a luat fetita in brate si a intrat inauntru cind am ajuns acolo in 50 secunde un individ de la paza a intrat in cabinet pediatrie injurind si luandul pe sus pe partenerul meu sa mute masina asa am sunat la 112 si am solicitat asistenta ca a fost agresat.Venind politia am sesizat ca se cunosteau si politistul a inceput cu tedgiversarea cine a condus de unde venim etc.Nu a fost nimeni oprit la volanul masini. Daca ne gindim ce se va intimpla in viitor ca daca? si ce ar fi fost daca ar fi fost e putin cam mult sa se poata procurorii sau judecatori gindi a condamna pe cineva pentru ceva care sar fi putut intimpla Viitor. Multumesc Mult
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri; si apreciez. Am uitat sa mentionez ca eram in satul ciocirlia care semnal telefonic nu prea este mereu si fix nu avem. Decizia de a imi duce fetita in virsta de 7 luni la urgenta vazind-o fara respiratie si schimbata la culuoare o asum dar nu regret.Am facut cea ce un parinte adevarat ar face.(din punctul meu de vedere) Este corect ca politistul sa te opreasca mergind pe jos sa iti ridice permisul ? Si starea de necesitate in situatia mentionata mai sus nu poate fi aplicata ? Am dus copilul la spital datorita stari critice. Am condus pentru salvarea unei vieti nu a ma plimba.Imi cer scuze dar putina lume pune viata unui om prima ci prefea sa vada si condamne altele,si greselile. Stima stimati domni
Daca am consumat bauturi alcoolice si unei persoane i se face rau cazand intr-o stare de inconstienta si fara respiratie conducand persoana la urgenta spitalului si acesta fiind internat . Dupa care parchez masina si mergand pe jos am fost oprit de un politist si m-i sa ridicat permisul de conducere facandu-mi dosar penal.Mentinez eu nu am fost oprit la volanul masinii.Este corect procedura politistului si doresc sa stiu daca se aplica starea de necesitate ART.20 alin 1,2